lunes, 2 de abril de 2007

Les Tic a l'Educació Infantil

Les Tic a l'Educació Infantil

Tema 1. Introducció: Les TIC i l'Escola
La revolució digital està modificant la societat. L'escola ha de fer alguns canvis per tal del que els xiquets puguen adaptar-se a aquesta societat. Per tant ha de ensenyar les TIC i treballar amb elles.

Tema 2. Las aportaciones a la Ed. Infantil
L'infalt té un codi genètic obert que no més es desenvolupa si s'estimula. Aquesta estimulació la fa primer la família i després l'escola. La millor estimulació és la que millor s'adapta i els millors factors no són els primer sino els més continus i estables.
El PCC es considera un document orientatiu i obert que ajuda a organitzar la etapa.
Quant a el paper del mestre en l'Educació Infantil, el mestre ha de tenir coneiximents previs sobre les tIC per poder integrar-les a classe de manera útil. La introducció de les Tic a classe comporta una reorganització de l'espai, del temps i de la metodologia. La relació dels xiquets en la mestra és molt important i ha de ser bona per tal de que els xiquets asolisquen bé els coneiximents. La relació familia i escola també és molt important per al desenvolupament de les capacitats de l'infant.
Ha d'haver suport entre els mestres, que s'ajuden uns als altres. Per a la elecció de materials s'ha de consultar amb el cicle que orientat pel PCC sabrà quins són els més adequats.

No hay comentarios: